Menalux-kleurensysteem

Snel en eenvoudig!

De juiste stofzuigerzak vinden is voor vele mensen een probleem. Dankzij het kleurensysteem van Menalux is dat nu gemakkelijk! Kijk welke kleur uw stofzuigermerk heeft.

Menalux heeft de grote stofzuigermerken vastgelegd en in zes groepen verdeeld. Elke merkgroep heeft daarna een bepaalde kleur gekregen en een reeks codes van 4 cijfers. Elke verpakking heeft haar eigen code van 4 cijfers, die gemakkelijk te onthouden en op het scherm terug te vinden is.

U VINDT UM STOFZAK EENVOUDIG OP HET SCHERM

De Menalux-verpakkingen zijn op de verkoopstand van links naar rechts gerangschikt, in stijgende volgorde van de code van de stofzak.

Daardoor geeft dit een uniforme weergave voor elke kleurcode, zelfs binnen afzonderlijke kleurenreeksen. Zodra u de kleur hebt herkend die overeenstemt met uw stofzuigermerk en het nummer kent van de stofzak die u nodig hebt, kunt u zeer snel en gemakkelijk de juiste stofzak vinden op dit Menalux-scherm.

U KENT HET MERK EN MODEL VAN UW STOFZUIGER

Zoek uw stofzuigermodel op de menalux website. Selecteer de categorie 'stofzak' en selecteer vervolgens uw stofzuigermerk, serie en model. Klik op de weergegeven stofzak en zoek de betreffende kleur en zak.

Of

Zoek uw stofzuiger model in de In-store-gids of merk- en modeloverzicht in alfabetische volgorde. U vindt naast uw stofzuiger model de overeenkomstige kleur en zak. Ga vervolgens naar de juiste kleur en zoek uw stofzuigerzak in de numerieke volgorde.

 

U HEBT DE REFERENTIE VAN EEN ANDER MERK 

In het overzicht van de fabrikanten van stofzakken zult u de overeenstemmende referentie en kleurcode van Menalux vinden. Ga daarna naar de juiste kleur en zoek uw stofzuigerzak volgens de numerieke volgorde.

U vindt de merk- en type-aanduiding van uw stofzuiger op de achterkant van de stofzuiger.