TÜV-goedgekeurde kwaliteit

Menalux is de eerste fabrikant van synthetische stofzuigerzakken die zijn producten door de TÜV Rheinland Group heeft laten testen op kwaliteit, wat een echte kwaliteitsgarantie is.

TÜV Rheinland Group heeft DURAFLOW™ Fresh getest en gecertificeerd naar de volgende criteria: zuigkracht, levensduur en filtratieresultaat.

Dit betekent dat een onafhankelijke, gerenommeerde instelling, vertrouwd door consumenten, de veiligheid en kwaliteit van DURAFLOW™ Fresh-stofzakken heeft getest en bevestigd. U kunt de resultaten van de tests vinden op www.tuv.com (ID: 1020041800).

 

   

 

TÜV (Duits:Technischer Überwachungs-Verein ) is een afkorting voor 'Technische keuringsvereniging' en is een Duitse organisatie voor validatie van de veiligheid van allerlei producten ter bescherming van mens en milieu. Als onafhankelijke adviseurs onderzoeken zij planten, motorvoertuigen, energie-installaties, kermisattracties, apparaten en producten (bijv. consumptiegoederen) die controle vereisen.  

TÜV heeft zeer strenge voorschriften voor goedkeuring en is uitgegroeid tot één van de sterkste internationale keurmerken.