Kleurensysteem

Het kleurensysteem van Menalux

Je kunt ons herkennen aan onze kleuren

Veel mensen vinden het lastig om de juiste stofzuigerzak te vinden. Het kleurensysteem van Menalux maakt dat nu heel eenvoudig! Kijk welke kleur het merk van jouw stofzuiger heeft.

  • AEG ELECTROLUX PROGRESS TORNADO VOLTA ZANUSSI

  • AFK DAEWOO DE'LONGHI DIRT DEVIL KÄRCHER LG SAMSUNG SANYO

  • ALASKA BEKO BESTRON CLATRONIC DOMO EINHELL GERMATIC HOLLAND ELECTRO KALORIK KOENIC KÖNIG NOVA SEVERIN SHARP THOMAS TRISTAR

  • BOSCH MOULINEX PANASONIC ROWENTA SIEMENS

  • ETA NUMATIC

  • HOOVER MIELE NILFISK PHILIPS

Onze kleuren

Menalux heeft de grote stofzuigermerken ingedeeld in zes groepen. Elke groep merken heeft vervolgens een bepaalde kleur gekregen. Elke verpakking heeft de specifieke kleur van dat merk plus een eigen 4-cijferige code gekregen. Die is gemakkelijk te onthouden en in de winkel of online gemakkelijk te vinden.

 

Alle producten op deze website en de verpakkingen zijn voorzien van de kleur van de merken waarvoor de producten geschikt zijn.

Het juiste product vinden

Alle producten op deze website en de verpakkingen zijn voorzien van de kleur van de merken waarvoor de producten geschikt zijn.

1. Zoek jouw merk en model

Je kunt het merk en het model van jouw stofzuiger vinden op de achterkant van het apparaat.

2. Gebruik de productzoeker

Gebruik de productzoeker op onze Menalux-website. Selecteer de categorie en vervolgens het merk, het gamma en het model van jouw stofzuiger. Klik op het getoonde product om de betreffende kleur en de 4-cijferige code van de stofzuigerzak te vinden.

3. Bekijk het resultaat

Nu je weet welke kleur bij het merk van jouw stofzuiger hoort en het nummer kent van het product dat je nodig hebt, kun je in de winkel of op de websites van onze partners snel en gemakkelijk het juiste product vinden.