DURAFLOW™ Fresh

DURAFLOW™ Fresh – DE GEWELDIGE SYNTHETISCHE STOFZUIGERZAK

DURAFLOW™ Fresh is de oplossing die is ontworpen om aan de eisen van de consument te voldoen:

  • Een langere levensduur
  • Het voorkomen van een onaangename geur in huis tijdens en na het schoonmaken
  • Een blijvende hoge zuigkracht tot de zak vol is
  • Een betere filtratie betekent een gezonder huis

TEGEN EEN NARE GEUR

De DURAFLOW™ Fresh voorkomt dat nare geurtjes zoals vuilnis, dierengeur, zweet, sigarettenrook, uien en knoflook uit de zak ontsnappen.

De DURAFLOW™ Fresh-stofzakken bestaan uit 3 lagen vezels: spunbond - meltblown - spunbond. De middelste laag, de meltblown, is gemaakt van gesmolten polypropyleen waaraan de werkzame stof Tego-Sorb is toegevoegd. Deze stof heeft uitstekende absorberende eigenschappen voor nare geurtjes zodat deze moleculen worden geabsorbeerd/gevangen door de meltblownlaag.

 

ZORGT VOOR EEN GEZONDE OMGEVING

Het hoogwaardige synthetische DURAFLOW™ Fresh-materiaal geeft een optimale luchtstroom en een betere filtratieprestatie dan een papieren zak. Dit betekent dat DURAFLOW™ Fresh-stofzuigerzakken ideaal zijn voor mensen met allergieën en zorgen voor een gezondere omgeving in huis. Bovendien kunnen door het gebruik van een innovatieve afdichtingstechnologie de volle stofzakken op hygiënische wijze worden verwijderd. 

 

GAAT TOT 50% LANGER MEE

De synthetische DURAFLOW™ Fresh-stofzuigerzakken gaan tot 50% langer mee dan de normale papieren zakken. Dit komt door de structuur van het materiaal, dat de zak een verbeterde vasthoudcapaciteit van het stof geeft, maar niet de zuigkracht vermindert als de zak vol raakt.